Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Otomobille motosiklet çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi Yehiharmandalı-Çavuşoğlu yolunda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. A.Ş. (56) idaresindeki 45 AFC 602 plakalı araç ile H.K. (19) idaresindeki 37 AR 979 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü H.K. ve motosiklette yolcu olarak bulunan F.A. (19) ile araçta yolcu olarak bulunan A.B.(53) isimli şahıslar hafif şekilde yaralandı. Manisa Şehir Hastanesine sevk edilen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol yeniden kullanıma açılırken jandarma tarafından kazayla ilgili tahkikata başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel