Öne Çıkanlar mısırdaki idam kararları nurullah savaş yunusemre recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Otomobilin Çarptığı Bisikletli Ağır Yaralandı
Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobil ile bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kaza da bisiklet sürücü ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Eski Camii Mahallesi’ndeki Ticaret ve Sanayi Odası önünde meydana geldi. Mithapaşa Caddesi’nden, Kocaçeşme Mahallesi mevkiinde gitmekte olan Yasemin M. yönetimindeki 35 YH 903 plakalı otomobil ile Ticaret Ve Sanayi Odası ara yoldan çıkan İsmail Devirgen (53) yönetimindeki bisiklet çarpıştı. Kazada yaralanan bisiklet sürücü Devirgen, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Devirgen, buradaki tedavinin ardından Manisa Devlet Hastanesine sevk edildi.
Polis kaza ile ilgili çalışma başlatırken, bisiklet sürücüsü Devirgen’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Öte yandan Salihli’de Eskicamii Mahallesi civarında meydana gelen kaza ise bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel