Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Muhtar zatürreye yenik düştü Yunusemre Kadınları Akhisar Arena

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydan gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Manisa’nın Kırkağaç ilçesine bağlı Bostancı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. (44) idaresindeki 35 AS 552 plakalı otomobil ile aynı istikamette seyir halinde olan A.C. (74) idaresindeki 34 YK 7907 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerin 112 Acil Servis ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede motosiklet sürücüsü A.C.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

A.C.’nin cenazesi morga kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel