Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Osmanlı Ocakları'nda Seminer Ve Sertifika Töreni
 Manisa Fikir Atölyesi tarafından Osmanlı Ocakları Saruhanlı İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları’na yönelik “Paramı Yönetebiliyorum” ve “İnternetle Hayat Kolay” konulu seminerler, ocak binasında düzenlendi. Etkinlikte ilk olarak Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Visa Europe ortaklığında 2009 yılında hayata geçirilen, “Paramı Yönetebiliyorum” konulu seminer verildi. Manisa Fikir Atölyesi’nin kurucusu ve projenin eğitmeni Mahmut Beler, seminerde gelir gider dengesi, bütçe yapma, tasarruf ve para biriktirme, yatırım yapma ve borçlanma gibi konular hakkında katılımcılara detaylı olarak bilgiler verdi.

İkinci seminerde ise UNDP, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve TTNET işbirliğinde hayata geçirilen, “İnternetle Hayat Kolay” projesi kapsamında projenin eğitmenleri Mahmut Beler ve Makbule Beler tarafından katılımcılara temel internet kullanımına yönelik eğitim verildi. Eğitimde güvenli internetin yanı sıra sosyal medya, e-devlet uygulamaları, internet bankacılığı, hastane randevu sistemi gibi günlük hayatta sık kullanılan uygulamalar hakkında bilgi verildi. Her iki seminerin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Osmanlı Ocakları Saruhanlı İlçe Başkanı Mehmet Ali Kabakçıoğlu, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, seminere katılan eğitmenlere ve kursiyerlere teşekkür ederek Osmanlı Ocakları’nı eğitim ve kültür yuvası haline getireceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel