Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı şehzadeler belediyesi

Okullarda Geri Dönüşüm Bilinci Oluşuyor
Yunusemre Belediyesi’nin geri dönüşüm bilincinin oluşturulması amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar devam ediyor. Üzümcüler İsa Artunç Ortaokulu öğrencileri geri dönüşümü anlatmak için sunum hazırladı. Programda öğrencileri yalnız bırakmayan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, öğrencileri duyarlılıklarından dolayı kutladı.
Yunusemre Belediyesi’nin katkılarıyla Üzümcüler İsa Artunç Ortaokulu’nda öğrenciler ile birlikte geri dönüşüm semineri gerçekleştirildi. Seminere Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan, Üzümcüler İsa Artunç Ortaokulu Müdürü Mustafa Dilbaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda öğrencilerin vatandaşlarla geri dönüşüm ve atık yağ ile ilgili röportajların yer aldığı video gösterimi yapıldı, sunuma yer verildi. Seminer sonunda öğrencileri kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, “Milli Eğitim Bakanlığımızın 7. sınıflarda böyle bir müfredata yer vermesi ve hocalarımızın atık yağlar hepimiz açısından çok önemlidir. Yunusemre Belediyesi olarak geri dönüşüm konusunda bilinç oluşturulması amacıyla çalışmalarda bulunuyoruz. Geri dönüşümün en önemli ayaklarından birisi piller ve atık yağlardır. Öğrencilerimiz piller ve yağlar konusunda farkındalık yaratan çalışmalara imza atıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel