Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Okul Bahçelerinde Hummalı Çalışma

Sandal Cumhuriyet ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret eden Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen ilçe merkezi ve mahallelerindeki ihtiyaç olan 8 okulun bahçesini tamamen kilitli parke taşı döşendiğini diğer okulların bahçelerinde ise, ihtiyaca göre çevre düzenlemesi yapılarak tadilat işlemlerinin gerçekleştirileceğini söyledi. 
Aralıklarla okul ziyaretleri gerçekleştirip öğrencilerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, "Manisa Valiliğimizin ve Kula Kaymakamlığımızın katkıları ile Yatırım İzleme Koordinasyon Merkezi tarafından ihale edilen ilçemizdeki 8 okulun bahçesine kilit parke taşı döşeniyor. Okul yönetimleri ve öğrencilere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için aralıksız olarak okul çevresinde ve okul bahçelerinde çalışmalar yürütüyoruz" dedi. 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kula Kaymakamı Osman Güven ise şunları söyledi: “Okullarımızda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde okullarımızın bahçelerinin toprak olduğunu gördük. Öğrencilerimizin daha güzel ortamlarda bulunmaları ve yağmur yağdığında çamurdan kurtulmaları için söz verdik. 8 okulumuz Germiyanoğulları Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Er Mehmet Sarı İlkokulu, Esenyazı Mahallesi İlkokulu, Sandal Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, Encekler İlköğretim Kurumları, Gökçeören Ulupınar Ortaokulu ve Gökçeören Yunusemre ilkokulu bahçelerini tamamen kilit parke taşı ile kaplayacağız. Bunun yanı sıra diğer okullarımızın eksikliklerini tamamlamak için var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel