Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Öğrencilerin Projeleri Bilim Fuarında Sergilendi
Kula Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Mesleki Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK Bilim fuarı düzenlendi. Okul içinde açılan Bilim Fuarında öğrencilerin kendi becerileriyle yaptıkları 25 proje sergilendi.
Kula Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Mesleki Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim fuarı açılışına Kula Kaymakamı Murat Güven, Selendi Kaymakamı Hakan Güner, Garnizon komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, şube müdürleri, cumhuriyet savcıları, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, okul müdürleri, davetliler, öğretmenler, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.
Fuarın açılış konuşmasını yapan Kula Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İzci, “Fuarda öğrencilerimizin yapmış olduğu 25 eser bulunuyor. Bu eserlerin hepsi de bir birinden ilginç icatlardır. Ben burada tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum ve kutluyorum. Fuarımız 5 gün açık olacak. Tüm öğrencileri ve vatandaşları bu fuarı gezmelerini bekliyorum.” dedi.
Kula Kaymakamı Murat Güven fuar alanını gezdikten sonra yaptığı açıklamada, "Gerçekten öğrencilerin bu başarısı bizleri son derece memnun etmiştir. İnşallah öğrencilerimize destek verilirse yapmayacakları icat yoktur ve bizlerde bu ilin sorumluları olarak öğrencilerimize gereken desteği sağlamaya çalışacağız. Ben burada tüm emeği geçenlere ve özellikle öğrencilerimizi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel