Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Öğrenciler şiire doydu

Çeşitli okullarda düzenlediği farklı şiir dinletileri ile dikkat çeken Şair Nazmi Alper Tanrıverdi, Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde tam gün şiir programı yaptı. Programda şiir dinletisinin yanı sıra şair tarafından yazılan şiirler de okulun konferans salonunda sergilenirken, şair hayat tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı.

Manisa’nın tanınmış şairlerinden Nazmi Alper Tanrıverdi tarafından Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde şiir dinletisi gerçekleştirildi. Şiir dinletisinde ayrıca şairin şiirleri okul öğrencileri tarafından okundu. Tanrıverdi’nin bazı şiirleri konferans salonunda sergilenirken, şiirlerinin etrafını fıkra, hikaye ve hatıralarla süsleyen şaire öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şiirlerin yanı sıra şair, hayat tecrübelerini de öğrencilerle paylaştı. Program sonunda Okul Müdürü Ufuk Bilge tarafından Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Öğrencilere şiiri sevdiriyor

Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’nin öğrencilere şiiri sevdirdiğini belirten Okul Müdürü Ufuk Bilge, “Manisa’da yapmış olduğu şiir faaliyetleriyle kendisini tanıdığımız Şair Nazmi Alper Tanrıverdi’yi okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Okulumuz olarak bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
NazmiAlper Tanrıverdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel