Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Öğrenci Temsilcileri Akhisar'da Toplandı
 Akhisar’da yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tufan Çelik, Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mükremin Karasu, İl Öğrenci Temsilcisi Mertcan Güngör, Şeyh İsa Anadolu Lisesi Müdür Vekili Levent Gökkaya ve davetli olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı katıldı. Başkan Salih Hızlı tüm katılımcılara Akhisar’ın tanıtım broşürleri ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Gençlere güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Çok hızlı gelişen bir çağda dünyaya geldiniz. Dolayısıyla bilgi akışı çok hızlı. Sizler bizlerden daha fazla bu konuya adaptesiniz, teknolojiyle daha barışıksınız. Artık bizlerin yavaş yavaş bu meseleyi sizlere kademeli olarak devredeceğiz. Ayrıca Çanakkale zaferimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu zafer bizim için çok değerli ve çok anlamlıdır. Siz gençlerimiz biliyorum ki bunları tarihi referanslarla süsleyip, inşallah yarınları daha iyi hale getireceksiniz. Bu konuda da sizlere güveniyoruz” dedi.

Öğrenci temsilcilerinin bu ayki konularının doğa ve hayata merhaba isimli konu olduğu ve konuya uygun olarak ise yalnızlaşan doğa ile kalabalık şehir insanını buluşturma ve verimli topraklarda yeşeren doğa bilincine sahip bireyler oluşmasına katkı sağlamanın amaçlandığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel