Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

MÜSİAD’tan Yeni Hükümete Tam Destek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulan 65’inci hükümete tam destek verdi.
MÜSİAD Manisa Başkanı Ahmet Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyerek yeni hükümete destek vererek hayırlı olması temennisinde bulundu.
Öztürk yaptığı açıklamada, “65’inci hükümet Binali Yıldırım Başbakanlığında kuruldu. Ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni kabinenin de istikrarla milletmize hizmet edeceğine ve icraatlarıyla adından söz ettiren Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ileyolumuzun açık olacağına inancımız tamdır. İş alemi olarak 25 çeyrektir pozitif olarak devam eden büyümenin yeni ekonomi yönetimiyle de süreceğini ve Yeni Türkiye hedefi ile ülkemizin kalkınmada hızlanacağını düşünüyoruz. Bu bağlamda başbakanımıza ve yeni hükümetimize de tam destek veeriyoruz.“ dedi.
MÜSİAD olarak siyasetin iç işleyişiyle ilgili bir yorumda bulunamayacaklarını kendileri için önemli olanın hükümetin ekonomi başta olmak üzere etkili pozisyonlarında nasıl hareket edeceği olduğunu aktaran Öztürk, “Yeni hükümetten beklentilerimizi önümüzdeki günlerde MÜSİAD olarak bir rapor halinde sunacağız. Eksik giden noktaları bildireceğiz ve beklentilerimizi kendilerine sunacağız. Bir önceki hükümet döneminde son 12 ayda mokro ekonomik düzeyde yüzde 4’lük bir büyüme gerçekleşti. Dolayısıyla sıkıntılı bir pozisyonumuz yoktu. Bizim şuanda en çok istediğimiz yarım kalan projelerin devam ettirilmesi. Önceki hükümette devam eden projeler vardı. Onlar aynı şekilde devam ettiği sürece memnuniytle karşılayacağız.” ifadelerini kullanarak önümüzdeki günlerde iadamları olarak beklentilerini bir rapor halinde yeni hükümete sunacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel