Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Muhtarlıklar Dairesi hizmetleri yerinde inceliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ve daire personeli Yunusemre ilçesindeki muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Muhtar ziyaretlerinde yapılan hizmetler de yerinde inceleniyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ve daire personelleri Yunusemre ilçesinde muhtar turlarına devam ediyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesinde Yayla Mahalle Muhtarı Erdoğan Turak, Otmanlar Mahalle Muhtarı Davut Çelik, Bağyolu Mahallesi Muhtarı Ferudun Yılmaz, Türkmen Mahallesi Muhtarı Mustafa Solmaz, Kışla Mahallesi Muhtarı Ahmet Muslu, İlyasçılar Muhtarı Erdoğan Kartal, Osmancalı Muhtarı Bekir Akdeniz, Recepli Muhtarı Emin Bozbay, Demirci Muhtarı Cafer Gözen, Mollasüleymanlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Alan, Karayağcıhacılar Mahallesi Muhtarı Mehmet Gözlet’i ziyaret etti.

Muhtarlar ile bir araya gelen Arslan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel