Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Moralılar Mahallesinde rahatlatan çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Moralılar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği dere temizlik ve menfez montajı çalışmasıyla mahalleliyi büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Hayata geçirdiği projelerle mahallelerin sıkıntılarını bir bir çözen MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların takdirini de kazanmaya devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın, Akhisar ilçesine bağlı Moralılar Mahallesi’nde yaptığı dere temizliği ve menfez sonrası mahallede yaşanan taşkın ve sivrisinek sorunu ortadan kaldırıldı. MASKİ ekipleri, mahalleden geçen derenin bin 500 metrelik bölümünü temizlemesinin ardından yaptığı menfez montajıyla yaşanan taşkın sıkıntısına tamamen son verdi. Mahalle sakinlerinden Fahrettin Korkmaz ise yıllardır yaşadıkları sıkıntının çözüme kavuşturulmasının ardından MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı da yer aldı.

Akhisar Moralılar Mahallesi sakinlerinden Fahrettin Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin mahallelerinde yaptığı hizmetlerin bambaşka olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Mahalle sakini Korkmaz, “Deremiz sazlıktan geçilmiyordu. Bu durum da sivrisinek sorunlarını beraberinde getirmişti. Mahallemize domuzlar bile iniyordu. MASKİ’ye müracaat ettik. Allah razı olsun bütün sıkıntılarımızı giderdiler. Bir buçuk kilometre dere temizlik çalışması gerçekleştirdiler. Mahallemize küçük gelen büzlerin yerine büyük menfezler koydular. Mahallemize kalıcı bir hizmet yaptılar. Bizim, bir daha menfez ihtiyacımız olmaz. Eskiden yağmur yağmasın diye dua ediyorduk. Artık yağmur yağmasından korkmuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Onun yaptığı hizmetler bambaşka bir şey. Yapılan asfalt çalışmaları da inanılmaz. O yolları bizim torunlarımız bile eskitemez” dedi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran da yaptıkları hizmetlerin ardından yaşadıkları bu geri dönüşlerin her şeyden önemli olduğuna değinerek, Moralılar Mahalle sakini Fahrettin Korkmaz’a ziyareti sebebiyle teşekkür etti. Genel Müdür Yardımcısı Başaran, “Mahallelerimizde yaşanan sıkıntıların farkındayız. Bu sıkıntıları da ortadan kaldırmak adına dört bir koldan çalışıyoruz. Daha sağlıklı ve güvenlikli mahalleler için yaptığımız çalışmaların ardından aldığımız bu güzel geri dönüşler bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. İl genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel