Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Moral mektupları ve hediyeler Şırnak’a ulaştı

Manisa’nın Salihli ilçesi Mersinli Mahallesindeki Şehit Ahmet Uludağ Eğitim Kurumu öğrencileri tarafından gönderilen moral mektupları ve hediyeler, Şırnak’ın Uludere İlçe Jandarma Komutanlığına ulaştı.

Şehit Ahmet Uludağ Eğitim Kurumu öğrencileri, değerler eğitimi projesi kapsamında öğretmenleri Reyhan Barış öncülüğünde yazdıkları moral mektupları ile yöreye has ürünlerden oluşan hediyeleri, okula ismini veren ve 1992 yılında şehit düşen Jandarma Onbaşı Ahmet Uludağ’ın görev yaptığı Şırnak’ın Uludere İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerlere ulaştırılmak üzere gönderildi. Geçtiğimiz hafta okul bahçesinde Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile Şehit Ahmet Uludağ’ın annesi Fatma Uludağ ve babası Mehmet Uludağ’ın katıldığı törenle gönderilen moral mektupları ve hediyeler, Şırnak’ın Uludere İlçe Jandarma Komutanlığına ulaştı. Moral mektupları ile yöresel ürünlerin yer aldığı hediyelerin ulaştığı Şırnak’ın Uludere İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerlerde, bu anmalı hediyelerin kendilerine ulaştığını, hediyeler ve mektuplarla fotoğrafladı. Askerler, fotoğrafları okul idaresine göndererek, bu anlamlı mektuplar ve hediyelerden dolayı Şehit Ahmet Uludağ Eğitim Kurumu öğrencilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel