Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı sosyal koruma ak parti ilk apantisit ameliyatı

Modern Alanda İlk Pazar Kuruluyor
Turgutlu Cumartesi Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanı’ndan ilk pazar yarın kuruluyor. Pazarın bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek, pazarcı esnafına bereketli bol kazanç temenni eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Berat Kandili gibi mübarek bir günde hizmete sunduğumuz pazaryerimizde Allah kazasız belasız satış yapmayı nasip etsin. Turgutlu’muza hayırlı olsun.” dedi.
Turgutlu Belediyesi’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği Cumartesi Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanı’nda ilk pazar kuruluyor. 1 Nisan tarihinde gerçekleştirilen toplu açılış töreninde kamuoyuna tanıtılan proje, pazarcı esnafının Turgutlu Belediyesi’nden düzenleme taleplerinin yerine getirilmesinin ardından 21 Mayıs tarihi itibariyle halka hizmet vermeye başlıyor. Faaliyete geçen Cumartesi Kapalı Pazaryeri ve Meydanı’na yönelik açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “1 Nisan toplu açılış törenimizde kamuoyuna tanıttığımız, halkımızın merakla, esnafımızın da sabırla beklediği,Cumartesi Kapalı Pazaryeri Otopark ve Meydanımız’da yarın pazarcı esnafımız tezgah açacak. Pazarcı esnafımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yaptığımız düzenlemelerimizin ardından yarından itibaren alt katta 279 meyve, sebze, bakliyat ve oyuncak satan esnafımız; 36 balıkçı, peynirci ve tavuk ürünleri satan esnafımız ile üst katta 76 tuhafiyecimiz bulunacak. Haftanın 1 günü pazar, diğer günler otopark olarak kullanılacak alanımızda,Şehitler Mahallesi ve bölge sakinlerimiz yarından itibaren her hafta Cumartesi günü kurulacak pazaryerlerinden alışveriş yapmaya imkanına kavuşacak. Bu anlamda pazarcı esnafımıza bereketli ve hayırlı işler diliyorum. Berat Kandili gibi mübarek bir günde hizmete sunduğumuz pazaryerimizde Allah kazasız belasız satış yapmayı nasip etsin. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel