Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Minikler ve büyükleri buluşturan etkinlik

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında büyükanne ve büyükbabalarına özel bir program düzenledi.

Yunusemre Belediyesi Gündüz Bakımevi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Çınarlarımız" isimli program düzenledi. Kurumun bahçesinde gerçekleştirilen programda minikler, sergiledikleri performansla büyükleri kendilerine hayran bıraktı. Büyüklerine çiçek veren öğrenciler bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Programda konuşan Gündüz Bakımevi Eğitim Koordinatörü Özlem Köroğlu büyüklerin deneyim ve tecrübeleriyle gençlere yol gösterdiklerini söyledi. Köroğlu, “Yaşlanmak demek hayattan yaş almak demek. Yaşlılık hayat tecrübesi fazla olan kişidir. Hayatın bir döngüsü var ve bir gün gelecek sizlerin torunları şimdiki yaşınıza gelecek. Bu döngü devam ettiği sürece yeni neslin bir önceki nesilden öğreneceği çok şeyler olacak. Sizler varlığınızla, tecrübenizle gençlerimize ışık tutacaksınız. Sahip olduğumuz kültürümüz ancak sizlerin aktarımıyla devam edecek” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel