Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Minikler Şirinler’i çok sevdi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik “Şirinler” adlı tiyatro oyununu minik izleyicileri ile buluşturdu. Miniklerin eğlenceli dakikalar geçirdiği oyun her hafta Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayında çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı “Şirinler” adlı oyunla sezonu açtı. Batuhan Nil ve Selimcan Doğancı’nın yazdığı, Mertcan Üreten’in uyarladığı ve Batuhan Nil’in yönettiği oyun, seyirciyle buluştu. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği oyun doğa sevgisini, arkadaşlığı ve paylaşımın önemini vurguladı. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Ekim ayı süresince her Cumartesi günü oyunumuz minik izleyiciyle buluşacak. Bol müzikli ve eğlenceli ’Şirinler’ oyununa Manisalı minik izleyicileri davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel