Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Minikler Pinokyo masalı ile hem eğlendi hem öğrendi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Adnan Menderes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören minikler, masal okuma etkinliğiyle hem eğlendi, hem öğrendi. Öğretmenleri Nil Ülkü tarafından okunan Pinokyo masalını ilgiyle dinleyen miniklere, yalan söylemenin ne kadar yanlış bir davranış olduğu bilinci aşılandı.
İl genelinde hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde çocuklara okul öncesi eğitimlerin yanı sıra kitap okuma alışkanlığı, arkadaşlık kavramı, ekip çalışması ve vatan sevgisi gibi konularda eğitim veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, masal okuma etkinlikleriyle miniklere masal tadında gün yaşatıyor. Haftada bir gerçekleştirilen masal okuma etkinliğinde çocuklara hem kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, hem de hoşça vakit geçirmeleri amaçlanıyor. Bu kapsamda merkez Şehzadeler ilçesinde bulunan Adnan Menderes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören miniklere Pinokyo masalı okundu. Öğretmenleri Nil Ülkü tarafından okunan masalı ilgiyle dinleyen minikler, daha sonra masalın canlandırmasını da yaptı. Miniklere yalan söylemenin kötü bir alışkanlık olduğu ve doğruluk bilinci aşılanırken, veliler de böylesi güzel etkinlikler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel