Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Minik kalpler iyilik elçisi oldu

Öğrenciler annelerinin evlerinde hazırlattıkları gıda maddelerini okul arkadaşların açtıkları sergi ile arkadaşlarını satış yaptılar. 
580 öğrencisi olan Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hürriyet Öncü, Ebru Köse ve Özel Eğitim Öğretmeni Hafize Temirkaya başkanlığında başlatılan kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Türkçe Öğretmeni Hürriyet Öncü, "Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında bu ay iyilik ayı olarak belirledik. Okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve LÖSEV yararına yardım kermesi düzenledik. Tüm emekleri öğrenciler hazırladı. Okulda açılan kermes sergisi ile okul öğrencilerimizin satışına sundu. Elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve LÖSEV yarında kullanılacak." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel