Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Memur-sen’in Yeni Hükümetten İlk İsteği Sivil Anayasa
Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 65’inci hükümetinin hayırlı olmasını dileyerek hükümetten ilk isteklerinin sivil ve demokratik Yeni Anayasa’nın yapım ve yazım sürecinin tamamlanması olduğunu belirtti.
Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, “65’inci Hükümetin öncelikli hedeflerinin başında, milletimizin uzun zandır beklediği ve istediği sivil ve demokratik Yeni Anayasa’nın yapım ve yazım sürecinin tamamlanması yer almalıdır. 65’inci Hükümetin bir diğer önemli önceliği ise hiç kuşkusuz, ülkemizin enerjisini yok etmeye odaklanan, üretim yeteneklerini köreltmeye çalışan, birlik ve bütünlük noktasında gedik açmak için uğraşan terör örgütlerine yönelik kararlı mücadelenin kesintisiz devam ettirilmesidir. Bu mücadele terörün zemini tamamen kurutulup, terör örgütü silahlarını teslim edene kadar kararlılıkla sürdürülmelidir. Memur-Sen olarak, terörle mücadelede milletimizin, devletimizin, hükümetin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Türkiye’nin en büyük Konfederasyonu ve kamu görevlilerinin yetkili temsilcisi olarak; kamu personel sisteminde her alanda ve herkes için tam güvenceli istihdam sağlanmasını istediklerini de dile getiren İrğat şunları söyledi:
“Bu kapsamda 65’inci Hükümet, başta 4-C, 4-B ve taşeron işçi statüsünde görev yapanlar ile vekil ebe, hemşire, vekil imamlar, ek ders ücreti karşılığı göreve yapan ASPB personeli, kamu dışı aile sağlığı çalışanları olmak üzere kamuda görev yapan bütün personeli kadrolu statüye geçişini gerçekleştirmelidir. Sağlık çalışanlarının yıpranma payı da öncelikli konular içinde yer almalıdır. Yeni Hükümetin çalışma hayatına ilişkin ilk icraatının bu çerçevede olması, sorun çözme ve beklentileri karşılama iradesinin kamuoyu tarafından tescillenmesi sonucuna da katkı sağlayacaktır. 65’inci Hükümet, Türkiye’nin milleti ve devletiyle son dönemde ortaya koyduğu ve dünya liginde zirveye yerleştiği mazlumlara sahip çıkma ve insani yardımlar ile merhamet diplomasisi alanındaki aktif konumunu artırarak sürdürmelidir. Bu konuda sivil toplum örgütlerine ve yardım kuruluşlarına alan açma noktasında da yeni bir perspektif oluşturmalıdır. 64’üncü Hükümetin Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve Bakanlar Kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, 65’inci Hükümetin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım‘a ve Bakanlar Kurulu’na Yeniden Büyük Türkiye’nin inşası noktasındaki hizmetlerinde başarılar diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel