Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

MEMİŞ TÜM BELEDİYELERİ ZİYARET EDİYOR..
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’e ziyarette bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç’ta gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü de makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Halil Memiş’e ziyareti esnasında MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun ile Yol Şube Müdürü Fevzi Demir eşlik etti. GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Kırkağaç programlarında zaman zaman Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’e ziyarette bulunduklarını belirten Genel Sekreter Halil Memiş, “İlçemizde yürütülen çalışmalarımızı yerinde görmek üzere Kırkağaç’tayız. Aynı zamanda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sizin sormak istediğiniz soruları yanıtlamak, çalışmaların durumuyla ilgili bilgi vermek ve sizin fikirlerinizi almak istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi aynı alana hizmet üreten iki kurumuz. Bu nedenle istişare çok çok önemli diye düşünüyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ise istişare halinde çalışmanın öneminden bahsederek, “Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimiz de bizlere yapılan çalışmalarda destek oluyorlar. Bu nedenle onlara teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemize de önümüzdeki aylarda bir çalışma göndereceğiz. Büyükşehir Belediyemizin ilçemize kazandıracağı hizmetleri bekliyoruz” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyarette daha sonra ilçede hayata geçirilebilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel