Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

MASKİ’den minik öğrencilere su tasarrufu eğitimi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehit Esin Akay İlkokulunda minik öğrencilere su tasarrufu konusunda eğitim verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2018 yılından bu yana su tasarrufu eğitimlerine devam ederek, son yıllarda etkisini artıran kuraklık riskine karşı il genelinde bu güne kadar sayısız eğitim verdi. Bu çerçevede, Sarıgöl ilçesinde bulunan Şehit Esin Akay İlkokulunda suyun tasarruflu kullanımı konusunda çocuklar ile bir araya gelindi. Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da ziyarette minik öğrencilere Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, “Çocuklarımız bizim aydınlık geleceğimiz. Minik öğrencilerimizi su tasarrufu eğitimleri ile bilinçlendirmeyi hızla sürdüreceğiz. Geleceğimiz olan evlatlarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için projemize büyük bir özveri ile devam edeceğiz. İdare olarak çocuklarımıza erken yaşlarda verdiğimiz bu eğitimin, ilerleyen yıllarda etkisini göstereceğini geleceğe ışık saçarak emin adımlarla ilerleyeceğimizden eminiz. Daha fazla sayıda öğrenciye ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Okul idaresi ve değerli eğitmenler, MASKİ’nin su tasarrufu konusundaki öğretici etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel