Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Jandarma ekipleri Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ak parti

MASKİ’den Kula’da yoğun mesai

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesinde yaşanan sağanak yağış nedeniyle ana kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarına müdahalede bulundu. Ekiplerin gerçekleştirdiği temizlik çalışması sayesinde yaşanan mağduriyet suyun sağlıklı bir şekilde akışının sağlanmasıyla giderildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanan sağanak yağışlara karşı teyakkuz halinde olup yaşanan sorunlara anında müdahale etmeye devam ediyor. MASKİ ekipleri, Kula ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen sağanak yağış nedeniyle yoğun bir mesai harcayarak seferber oldu. Sorun yaşanan noktalardaki ana kanalizasyon hatları ve yağmursuyu ızgaralarının koordineli bir şekilde temizlenmesiyle su birikintileri ortadan kaldırıldı. Yapılan temizlik çalışmaları sayesinde uzun süreli mağduriyet yaşanması önlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel