Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Maski’den İlçelerdeki Çalışmalara Yakından Takip
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde yapılan çalışmaları düzenli bir şekilde takip ediyor.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Soma’da bulunan MASKİ hizmet binasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinatörü İbrahim Yıldırım’a gerçekleştirilen ziyarette ilçede yapımı devam eden faaliyetler ile ilgili bilgi alındı. Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, ilçede ikamet eden bir vatandaşın sorunu ile yakından ilgilendi.
17 ilçede devam eden çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, ilçelerle sürekli olarak iletişim halinde olduklarını ifade etti. Nohutçu, “Biz Manisa’nın daha da yaşanabilir bir şehir olması için çok yoğun bir programla çalışıyoruz. İlimizde büyük projeler hayata geçiriyoruz. Manisalı hemşerilerimiz için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. İlçelerimizde bulunan büyükşehir belediyesi koordinatörlerini, MASKİ sorumlularımızı ziyaret ederek onlardan bilgi alıyoruz. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de büyük uğraş verdiği çalışmalarımızla,Manisalı vatandaşlarımızın hak ettiği bir şehirde yaşaması için projelerimizi tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel