Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

MASKİ’den Gökçeören’deki su sorununa çözüm
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Gökçeören Mahallesi’nde yaşanan su sorununu mahallede bulunan yedek sondaj kuyusunu devreye alarak çözüme kavuşturdu. Gökçeören Mahalle Muhtarı Hekmet Eren, mahallede yaşanan sıkıntıyla ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, MASKİ’nin mahalleye önem veren çalışmalar yaptığını belirtti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula’ya bağlı Gökçeören Mahallesi’ni besleyen iki sondaj kuyusundan birinin kuruması üzerine, mahallede yaşanan su sıkıntısına çözüm üretti. Daha önceki dönemlerde açılmış olan yedek sondaj kuyusunu devreye alan MASKİ ekipleri, sondaj kuyusuna ait içme suyu pompasının montajını gerçekleştirerek, bağlantılarını tamamladı. MASKİ’nin yaptığı çalışmayla mahallenin yetersiz su problemi ortadan kaldırılmış oldu.
“Su sorununu aştık”
Gökçeören Muhtarı Hekmet Eren, mahallerinde bir süredir su sıkıntısı yaşadıklarını ancak hiçbir zaman içme suyunun tamamen kesilmediğini ifade ederek, sadece bir gün önce yeni pompanın ana şebekeye bağlanırken 5 saatlik bir kesinti olduğunu söyledi. Yeni pompanın ana şebekeye bağlanmasından sonra mahallelerindeki hiçbir yerde su sorunu yaşamadıklarını sözlerine ekleyen Muhtar Eren, “Yaz döneminde ara ara su kesintileri yaşadık. Ancak Çarşı mahallemizde hiçbir zaman su kesilmedi. Bayram arifesinde kuyularımızdan bir tanesinde suyun bitmesi nedeniyle su sıkıntısı çektik. Çok şükür yeni bir kuyu bağladık. Su sorununu aştık” dedi.
Basında Gökçeören mahallesinde aylardır suların akmadığına dair çıkan haberleri de değerlendiren Muhtar Hekmet Eren, “Basında çıkan haberler kesinlikle yalandır. Bir kuyumuzda su bittiği için ara ara sular kesiliyordu. Yeni pompayı bağladıktan sonra da mahallemize sürekli su vermeye başladık. MASKİ, Gökçeören’e çok önem veriyor. Su yetmediği için iki tane sondaj çalışması yaptık. Başarılı olmadık ama peşini bırakmayacağız. Bizlere verdiği hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel