Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

MASKİ’den arıtma tesisi inşaatında inceleme
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, 8 milyon liraya inşa edilecek olan Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde başlayan kazı çalışmalarını İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ile birlikte inceledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Gördes’e kazandıracağı atıksu arıtma tesisinde kazı çalışmaları başladı. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile bir bütün olarak çıkılan atıksu arıtma tesisi projesinde altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda kanalizasyon şebeke bağlantılarına geçildi. 8 milyon lira bedelle inşa edilecek olan Gördes Atıksu Arıtma Tesisi ilk etapta 2028 yılına kadar hizmet verecek. Bu tarihe kadar 12 bin 500 eş değer nüfusa hizmet edecek. Bu kapsamda yürütülen çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy yerinde inceledi. Başaran ve Özsoy’a, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, MASKİ ilçe sorumlusu Ali Türker Kesici, İlbank Bölge Yetkilileri ve MASKİ Genel Müdürlüğü kontrol mühendisleri eşlik etti.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde kazı çalışmalarının müjdesini vererek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün en büyük hedeflerinden biri Gediz ve Kuzey Ege Havzası’nın eski günlerine döndürülmesi. Bizler de Büyükşehir Belediye Başkanı’mızdan aldığımız güçle emin adımlarla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gördes’in evsel nitelikli atıksularını arıtmak için yapmaya planladığımız tesiste çalışmalarımız başladı. İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ile birlikte tesis alanını ziyaret ettik. Ekipler hızlı bir şekilde çalışıyor. Manisa’nın her noktasında atıksu arıtma tesislerimizle çevre kirliliğinin önüne geçerek, gelecek nesillere güzel bir miras bırakacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel