Öne Çıkanlar Kula Devlet Hastanesi izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem enflasyon açıklaması

MASKİ  Sarıgöl’de malzeme deposu inşa edecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’de inşa edeceği şantiye için Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte incelemeler yaparak, arazi ölçümlerini gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il geneline altyapı hizmeti sağlarken, bu hizmetlerin vatandaşlara en kaliteli ve hızlı biçimde ulaştırılması için de çalışmalar yürütüyor. MASKİ, Sarıgöl ilçesinde yapılacak altyapı işlemlerinde kullanılacak olan malzemelerin sağlıklı şekilde depolanması amacıyla ilçe merkezine şantiye inşa edecek. Şantiye olarak kullanılacak alanın inşaat işlemleri öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ile Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk incelemelerde bulundu.
1 milyon 380 bin nüfusu ve 17 ilçesiyle büyük bir il olan Manisa’nın ilçelerine, altyapı işlemlerinde kullanılacak malzemelerin hızlı bir şekilde sevkiyatının yapılması için belli ilçelere şantiye inşa edilecek. Bu sayede ilçelerde altyapı çalışmalarında hem de yaşanabilecek arızalarda merkezden malzeme temin etme durumu ortadan kalkacak. Böylelikle hem ekonomik açıdan tasarruf hem de vatandaşlara verilen hizmetin daha hızlı bir şekilde ulaşması sağlanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel