Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

MASKİ personeline ‘Araç takip sistemi’ eğitimi verildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta sözleşmesini imzaladığı araç takip sistemi için personeline eğitim verdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde kullandığı araçların 7/24 takip edilmesini sağlayacak sistemi tüm araçlarına entegre ediyor. Yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin ardından sistem ile ilgili takip yapacak personele eğitim verildi. Eğitimi Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Mehmet Ali Tunayılmaz ve yüklenici firmadan Kamu Satış Müdürü Hilmi Küçükyelkenci verdi. MASKİ’nin kullandığı araçlar, bu sistem sayesinde her türlü veri ile takip edilecek.
Sistemin faydaları
MASKİ araç takip sistemi sayesinde 7/24 araçları takip edebilecek. Sistem, işe başlama ve bitirme zamanlarının da raporlanmasına olanak verecek. Araçların rölantide uzun süre çalışmaları, ani hızlanmaları, yavaşlamaları, savrulmaları ve hızları kontrol edilerek, kötü araç kullanımının da önüne geçilerek araçların etkin ve verimli kullanımı sağlanacak. Harita üzerinden bütün araç hareketlerinin takip edilebildiği sistemde trafik yoğunluğu da görülebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel