Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

Maski Hizmetiçi Eğitimlerine Devam Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için düzenlediği kurum içi eğitimlerini sürdürüyor. MASKİ personeli, dere ıslahı ve taşkınların önlenmesi konularındaki tüm süreçlerin yazılım yoluyla gerçekleştirilmesine yönelik eğitim aldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, hizmet kalitesini artırmak için MASKİ bünyesinde çalışan personellere yazılım eğitimi düzenledi. Eğitim, Çevre Koruma ve Kontrol, Projeler ve Kanalizasyon Daireleri çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirildi. Bu kapsamda yapılan teknik sunumda, dere ıslahı ve taşkın koruma gibi konularda oluşturulacak projeler için gerekli tüm süreçlerin Nethydro yazılımı yoluyla nasıl yapılabileceği anlatıldı. Eğitimi veren yazılım uzmanları İbrahim Çetiner ve Hakan Yangöz, projelere ilişkin arka plan verilerinin oluşturulması, sayısal arazi modeli üretimi, havzaların modellenmesi ve taşkın debi hesaplamalarına yönelik bilgiler paylaştı. Sunumda yer alan konulardan taşkınların yayılma alanlarının tespiti ve koruma tesislerinin otomatik olarak oluşturulması eğitimi sayesinde, özellikle aşırı yağışlarda meydana gelen taşkınlara karşı daha etkili projeler üretilebilecek.
AMACIMIZ HEP DAHA İYİYE ULAŞMAK
MASKİ bünyesinde düzenlenen eğitimlerle ilgili bilgi veren İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ersoy Arslan, “Genel Müdürlüğümüz, hem hizmet binamızda hem de sahada görev yapan personellerimizin niteliklerini çoğaltmak konusuna önem veriyor. 17 ilçemizin en ücra mahallelerine kadar hizmet götüren bir kurum olarak kalitemizi sürekli yükseltmenin çabasındayız. Amacımız, yaptığımız her çalışmada, sunduğumuz her hizmette hep daha iyiye ulaşmak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel