Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Maski Akhisar’daki Yoğun Mesaisini Sürdürüyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 95 mahalle projesi kapsamında Akhisar’da başladığı içme suyu ve kanalizasyon hatlarındaki yenileme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalar dolayısıyla mahalle muhtarları da memnuniyetlerini dile getiriyor.
MASKİ, 95 mahalle projesi ile il genelinde yaşanan altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçelerde başlatılan çalışmaları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ Sorumlusu Fatih Tuncer de yakından takip ediyor. İlçede çalışmaların devam ettiği Sazoba’da mahalle muhtarı Önder Önlü, Kızlaralanı’nda Mahalle Muhtarı Muzaffer Akçay, Hacıosmanlar’da Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı yapılan çalışmalar nedeniyle hem Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hem de MASKİ’ye teşekkür etti.
MAHALLELERDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR
Sazoba’da toplam 9 bin metrelik içme suyu hattının 7 bin metrelik bölümü bitirilirken, mahallenin kanalizasyon hattındaki çalışmalar ise tamamlandı. Mahallede tamamlanan kanalizasyon hattının sadece parsel bağlantıları kaldı. Kızlaralanı Mahallesinde ise 9 bin metrelik içme suyu hattının 3 bin metre olan terfi hattı döşeme çalışmaları bitirildi.Mahallede 4 bin 700 metrelik kanalizasyon hattının ise 2 bin 400 metresinde hat döşeme çalışmaları sonlandırıldı. Hacıosmanlar Mahallesinde ise ana kanalizasyon hattındaki döşeme işlemeleri devam ediyor. Hacıosmanlar’da toplam 4 bin 720 metrelik hattın 2 bin 100 metresi bitirildi. Kanalizasyon altyapısındaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte mahallenin içme suyu hatlarında da yenileme çalışmalarına geçilecek. Kobaşdere’de ise kanalizasyon hattındaki yenileme çalışmaları bu hafta içinde başlayacak.
ÇALIŞMALARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Manisa genelinde içme suyu ve Kanalizasyon altyapılarını sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, şu açıklamaları yaptı:“Daha temiz bir Manisa için İdare olarak başladığımız çalışmalarımızda hızlı ilerlemeler kaydediyoruz. Manisa’da sağlıksız altyapı bırakmamak adına planladığımız projede Sazoba ve Kızlaralanı’nda hem içme suyu hem de kanalizasyon hatlarındaki yenileme çalışmaları devam ediyor. Hacıosmanlar Mahallesinde ise kanalizasyon yenileme çalışmalarında sona yaklaştık. Hacıosmalar’da kanalizasyon çalışmalarının bitmesi ile birlikte içme suyu hattımızda da yenileme işlemi başlayacak. MASKİ olarak büyük önem verdiğimiz çalışmalarla ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımız daha temiz bir Manisa’da yaşayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel