Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Manisa’ya 1 Milyon 350 Bin Metrekare Kilit Parke Yol
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde mahalle ve mezarlık yollarını modern bir görünüme kavuşturarak, vatandaşların kullanımına açıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılındaki 2 bin 500 kilometre asfalt hedefine 1 milyon 350 bin metrekare kilit parke yol çalışması ekledi. Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları ile bozuk olan ve ulaşımın yapılmasında zorluk çekilen mahalle ve mezarlık yollarını yenileyerek

Manisa’yı adeta yepyeni bir görünüme kavuşturacak.
2015 yılı itibariyle 615 Bin 437 metrekare kilit parke yol çalışması gerçekleştirildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 2016 yılı içerisinde 1 milyon 350 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapacaklarını söyledi. Gençoğlu, “İl genelinde köyden mahalleye dönüşen yerlerde kötü durumda olan mahalle ve mezarlık yollarını yeniliyoruz. Yıllardır bozuk olan ve yapılmayan yolları yaparak vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısını da çözmüş oluyoruz. 2015 yılında il genelinde 615 bin 437 metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. 2016 yılında da her ilçemizde bir önceki yıldan daha fazla mahalleye ulaşarak Manisa’da bozuk, kötü durumda ve ulaşımın yapılmasında zorluk çekilen hiçbir yol bırakmayacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel