Öne Çıkanlar yunusemre manisa sarıgöl mısırdaki idam kararları nurullah savaş

Manisa’nın ulaşımı görüşüldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir’i ziyaret ederek, kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği ulaşım hamleleriyle vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir’i ziyaret ederek, il genelinde sürdürülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Toplantı da Toplu Taşıma ve Terminaller Şube Müdürü Himmet Güneş, Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Akçam ve Makine İkmal Şube Müdürü Muammer İşbilen de hazır bulundu.
Kentin birçok noktasında toplu ulaşımda önemli projelere imza attıklarının altını çizen Genel Sekreter Halil Memiş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde birçok alanda olduğu gibi ulaşımda da önemli projelere imza attık. Vatandaşlarımızın hızlı, güvenli ve konforlu yolculuk yapmalarını sağlamak adına birçok proje hayata geçirdik ve gçeirmeye devam ediyoruz. Bugün de burada hem görevine yeni başlayan Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel