Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Manisa’nın En Büyük Konut Hamlesinde Kura Heyecanı
Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan ve Türkiye’deki en prestijli ilk 3 toplu konut projesi arasında gösterilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde ilk etap kura çekimi 26 Mayıs Perşembe (yarın) günü gerçekleştirilecek. İlk etapta yer alan bin 101 konut için başvuruda bulunan 8 binden fazla Manisalı yarın Atatürk Spor Salonu’nda kura heyecanı yaşayacak.
8 binden fazla vatandaşın ev sahibi olma umuduyla başvurduğu 5 bin 500 konutluk Yunuskent TOKİ Projesi’nin ilk etabı olan bin 101 konut için kura çekimi yarın Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Programda hak sahipleri noter huzurunda kurayla belirlenecek. Program öncesi yoğun bir çalışma yürütülürken; herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemleri arttırıldı.
BAŞKAN ÇERÇİ ÇEKİLİŞE DAVET ETTİ
Ev sahibi olabilmek için başvuran tüm vatandaşları kura çekimine davet eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa’da konut hamlesinin devam edeceğini duyurdu. Başkan Çerçi, "İfa edeceğimiz görevin zor olduğunun bilinciyle, Manisa’nın sorunlarını bilerek, bu sorunlara çözüm olacak projelerle yola çıktık. Seçildiğimiz günün akabinde seçim vaatlerimiz arasında bulunan toplu konut projeleri için çalışmalarımıza başladık. Gelir gelmez Manisa’nın en büyük sorunu olan konut sıkıntısına el atarak orta ve düşük gelirli vatandaşımızın da ev sahibi olması için Akgedik’te sosyal donatı alanları, eğitim ve sağlık kuruluşlarıyla bir şehir inşa ediyoruz. Anket, ihale, yer teslimi, temel atma derken büyük gün geldi çattı. Ev sahibi olmak isteyen 8 bin 311 hak sahibini Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek çekilişimize bekliyoruz" diye konuştu.
PROJEDE NELER BULUNUYOR
119 bin metrekare alan üzerine kurulan ilk etap projesinde 900 adet 2+1, 201 adet 3+1 konut tipinden oluşan toplam bin 101 konut yer alıyor. Projede 39 ticari alan, 1 cami, bin 35 araçlık otopark, 55 engelli otoparkı, 1 çocuk oyun parkı, birer adet tenis, futbol ve basketbol sahası, açık spor tesisi, 1 meydan ve kent parkı bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel