Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisalılar Yerli Malı Haftasını kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda stant kurdu. Stantlarda vatandaşlara tarhana çorbası, kuru üzüm ve elma dağıtıldı. Etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Arslan, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, Hal Dernek Başkanı Mahfuz Yalçın ve Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanvekili Ali Yılmaz katıldı.
Stant başına geçen protokol üyeleri vatandaşlara kendi elleriyle yiyecekleri dağıttılar. Etkinliğe büyük ilgi gösteren vatandaşlar ikramlardan dolayı teşekkür ettiler. Standa ilgi gösteren çocuklar da hem dağıtılan ürünlerden yedi hem de Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası'nın önemini öğrenmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel