Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Manisa’daki taşkın riskleri masaya yatırıldı

Manisa’da bulunan akarsu, dere yatakları ve taşkın kontrol tesislerinin durumu Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında değerlendirildi.

Manisa’da bulunan akarsu, dere yatakları ve taşkın kontrol tesislerinin mevcut durumları ile alınması gereken tedbirler, Vali Karadeniz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü.

Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında düzenlenen toplantıda, Manisa’da bulunan akarsu, dere yatakları ve taşkın kontrol tesislerinin mevcut durumu görüşülerek bu alanlara yapılan müdahalelerin önlenmesi, tahliyesi, ıslahı ve temizlenmesi konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Valilik Brifing Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Eyüp Gül, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Şube Müdürü Berkan Cengiz, Milli Emlak Müdürü İbrahim Güler, DSİ 22. Şube Müdürü Gazi Mutluoğlu katılırken 17 İlçe Kaymakamı da toplantıya video konferans sistemiyle katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel