Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Manisa’daki Dereler Birer Birer Temizleniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün daha sağlıklı bir çevre inşa etmek için başlattığı dere temizlik çalışmaları Sarıgöl’de de tüm hızıyla sürüyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nca Manisa genelinde yürütülen dere ıslah ve temizlik çalışmaları kapsamındaki çalışmalar Sarıgöl’de devam ediyor. Sarıgöl Belediyesi ve Sarıgöl MASKİ biriminin ortak çalışmalarıyla ilçeye bağlı Kızılçukur Mahallesindeki dere temizlik işlemleri başladı. Ekipler, yağışlı havalarda meydana gelen taşkınların önüne geçmek amacıyla mahalledeki derenin kirlilikten arındırılması için tüm hızıyla çalışıyor. Temizliğin ardından gerçekleştirilecek menfez çalışmasıyla da, yağmurla biriken suların yola ve çevreye zarar vermeden tahliyesi sağlanacak.
MAHALLELER DAHA SAĞLIKLI VE TEMİZ
MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:
“Sarıgöl Belediyemiz ile ortak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Kızılçukur Mahallemizin dere temizliğine başladık. Sarıgöl ilçemizde ayrıca, merkezde bulunan Girne Caddesi yakınındaki derede de ıslah çalışması gerçekleştireceğiz. Yaptığımız bu çalışmaların tamamı yağmur sularının çevre ve vatandaşlarımız için tehlike arz etmeden tahliye edilmesine yönelik çalışmalar. Bunun yanında mahallelerimiz daha temiz ve sağlıklı bir çehreye kavuşmuş oluyorlar. Manisa’nın her köşesini daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımız sürecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel