Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Manisa’da yollara kış bakımı

Coğrafi şartlardan dolayı kış aylarının sert geçtiği yol güzergahlarında, Manisa Büyükşehir Belediyesi, bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Su debisinin yüksek olduğu bölgelerde, yola suların çıkmasını önlemek amacıyla Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kutu menfez döşüyor.

Yollarda ulaşım kalitesini arttırmak ve vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve bakım çalışmalarına dört mevsim devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, su debisinin yüksek olduğu bölgelerde yola su çıkmasını önlemek amacıyla kutu menfez döşüyor. Yapılan çalışmanın ardından yolların daha güvenli bir hale geldiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Su geçişlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için gerekli yerlerde menfez döşemesi yapıyoruz. Çalışmalarımız planlı bir şekilde il genelinde devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel