Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Manisa’da su taşkınlarının önüne geçiliyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınların önüne geçebilmek için Ahmet Bedevi Mahallesi sınırlarında bulunan ve Şehirlerarası otobüs terminali yanından geçen derenin temizlik çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü dere temizlik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şehzadeler ilçesi Ahmet Bedevi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Şehirlerarası otobüs terminali yanından geçen 800 metrelik dere, ekipler tarafından titizlikle yürütülen çalışma ile temizlendi. Yapılan çalışma sonucunda dere yatağında biriken zararlı maddeler uzaklaştırılarak suyun akışı sağlıklı hale getirildi. Ahmet Bedevi Mahallesi Muhtarı Turan Şahin, “Mahallemiz içerisinden geçen derenin temizliği bizler için çok önemliydi. Geçtiğimiz yıllarda da aşırı derecede koku yapan bir dereydi. MASKİ ekiplerimiz sayesinde oluşan kötü kokulara son verildi. Bu konuda da tüm MASKİ personeline teşekkür ediyorum. Yapılan temizlik çalışmaları mahallemiz için büyük bir nimet. MASKİ ekipleri hızlı bir şekilde dere temizlik çalışması yaparak, hem taşkınlara karşı önlemini aldı hem de dere yatağını zararlı maddelerden arındırdı. Çevre açısından önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel