Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Manisa’da engelli gence temsili "asker eğlencesi" düzenlendi

Manisa’nın Salihli ilçesinde askere gitmek isteyen zihinsel engelli Anıl Yusuf Kaya için temsili "asker eğlencesi" yapıldı.

Salihli’nin Yenipazar Mahallesi’nde yaşayan Fadime ve Mustafa Ali Kaya çiftinin, askere gitmek isteyen zihinsel engelli oğulları Anıl Yusuf Kaya’nın(21) hayalini mahalle muhtarı Züleyha Buğurcu gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Buğurcu, zihinsel genç için mahallenin etkinlik salonunda temsili asker eğlencesi düzenledi.

Asker kıyafeti giydirilen ve çakı gibi asker olan Anıl Yusuf Kaya’ya asker kınası da yakıldı. Oğlunun asker kınası yakıldığını gören anne Fadime Kaya gözyaşlarına hakim olamadı. Anıl Kaya’da asker selamı vererek, eğlencesine katılanlara teşekkür etti.

Asker olmayı çok isteyen Anıl Yusuf Kaya’nın hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Züleyha Buğurcu “Bizde gencimize temsili de olsa böyle bir eğlence düzenleyerek, onun mutlu olmasını istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Askere gitmek isteyen zihinsel engelli gencin temsili asker eğlencesine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan ve Merkez Karakol Komutanı Teğmen Fatih Çiçek ile askerler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel