Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Manisa’da En Genç Girişimci Ödülü Selendili Berber Tuncay Akkaş’ın
Manisa’daki Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası kapsamında yılın en genç girişimcisi ödülü Selendili Berber Tuncay Akkaş’a verilecek. 21 yaşındaki genç berberin ödüle layık görülmesi ilçede sevinçle karşılandı.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından kutlanacak olan Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası nedeniyle Yılın En Genç Girişimci ödülünün Selendili Berber Tuncay Akkaş’a verileceği bildirildi.
MESOB Yönetim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmede mesleği ve sosyal hayatındaki örnek kişiliği nedeniyle 24 Mayıs Salı Günü Manisa Yenihan’da Selendili esnaf olan Berber Tuncay Akkaş’ın ödüllendirileceği açıklandı. Selendi tarihinde ilk defa bir esnafın en genç girişimci ödülü alması nedeniyle Tuncay Akkaş’ı tebrik eden Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çimen, "İnşallah bundan sonra da genç girişimciler ilçemizden çıkar." dedi.
21 yaşındaki Tuncay Akkaş, "7 yıl çıraklık döneminin ardından şimdi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi No: 89 adresinde 1 yıldır kendime ait işyerinde erkek berberliği yapıyorum. Bu ödülün bana verilmesi beni mutlu etti. Beni en genç girişimci ödülüne layık görenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel