Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Manisa takımları haftayı kötü kapattı

Manisa’nın profesyonel liglerdeki 5 temsilcisi bu haftayı galibiyetsiz kapattı. Akhisarspor’un maçının ertelendiği haftada, Manisa FK, Somaspor ve Manisaspor haftayı bir puanla kapatırken Turgutluspor ise kendi evinde mağlup olarak zirve yolunda yara aldı.

Manisa’nın TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’deki 5 temsilcisi haftayı galibiyet alamadan kapattı. Manisa’nın TFF 1. Lig temsilcisi Akhisarspor’un ligin 13. haftasında kendi evinde oynayacağı Adanaspor maçı, Adanaspor’un yeni tip korona virüs vakaları nedeniyle ertelenirken, maçın ne zaman oynanacağı ise henüz açıklanmadı.

Manisa’nın TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve lider durumda bulunan Manisa FK ise kendi evinde ligin 14. hafta karşılaşmasında Uşakspor A.Ş. ile 1-1 berabere kaldı. 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Turgutluspor ise kendi evinde Kırklarelispor’a 3-1 yenilerek zirve yarışında büyük bir yara aldı ve 3. sıraya geriledi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta zirveye oynayan Somaspor kendi evinde Şile Yıldızspor ile 3-3 berabere kaldı. 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Manisaspor ise deplasmanda öne geçtiği karşılaşmada Edirnespor ile 1-1 berabere kalarak son sıradan kurtulamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel