Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Manisa'daki Bitlisliler, eski Devlet Bakanı Gaydalı'yı ağırladı

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek’in daveti üzerine Manisa’ya gelen eski Bakan Gaydalı, Manisa’da bulunan Bitlislilerle sohbet etti, hasret giderdi. Ziyarette konuşan Gaydalı, "Siz değerli hemşehrilerimi birlik ve beraberlik içinde bir arada görmek bana mutluluk verdi. Bu güzel ilimizde kalabalık bir Bitlisli topluluğunun yaşaması Manisa’ya ayrı bir renk katmıştır. Sizden isteğim birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamanızdır. Ayrıca Bitlis’ten Manisa’ya gelerek gerek ticari alanda gerekse farklı alanlarda çok güzel yol kat eden kardeşlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.
Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek ise “Sayın Bakanımızın derneğimizi ve bizleri ziyaret etmeleri bizi ve Manisa’daki tüm Bitlislileri ziyadesi ile mutlu etmiştir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel