Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ataç KKTC Başbakanı Sucuoğlu ile buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu ile bir araya gelen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç fikir alışverişinde bulundu.

Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti. KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, nazik ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

Ziyarete, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, A.S.H.B. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Vekili Önal İnaltekin, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Tayyar Kuz, KKTC Cumhurbaşkanlığı - Engelliler Komite Başkanı Ahmet Akdeniz, Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve aynı zamanda KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörleri Prof. Dr. Zehra Altınay ile Prof. Dr. Fahriye Altınay, KKTC Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Prof. Dr. Nedime Sekakıncı ile MCBÜ Öğretim Üyesi ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özhan Kalaç da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel