Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri ak parti hazine bakanı sosyal koruma ilk apantisit ameliyatı

Manisa Büyükşehir’den Şehit Ailesine Destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gönülden Gönüle Derneği işbirliğiyle Aralık 2015’te Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Komando Uzman Çavuş Erdoğan Kaya’nın Saruhanlı ilçesinin Dilek Mahallesi’nde ikamet eden ailesine ev eşyaları ve giyim malzemeleri yardımında bulundu.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde Aralık 2015’te PKK’lı teröristlerce çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Komando Uzman Çavuş Erdoğan Kaya’nın Saruhanlı’nın Dilek Mahallesi’nde ikamet eden ailesine Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gönülden Gönüle Derneği işbirliğiyle ev eşyaları ve giyim malzemeleri yardımı yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 6 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiği ziyarette ailenin evinin eşyalarının yenilenmesi için talimat vermişti. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ev eşyaları ve giyim malzemeleri Saruhanlı’nın Dilek Mahallesi’nde ikamet eden aileye teslim edildi. Teslim sırasında Dilek Mahallesi Muhtarı Durmuş Karakışla da hazır bulundu. Karakışla, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Ailenin ihtiyaçlarının kısa süre içerisinde tespit edildiğini ve her zaman yanlarında olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Hakan Ulak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün aileye ziyaretlerinde evlerinin eşyalarının yenilenmesi talimatını vermişti. Ekiplerimiz aracılığıyla bugün itibariyle ev eşyaları ve giyim malzemeleri ailemize teslim edildi. Onların her zaman yanındayız. Destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Şehit Erdoğan Kaya’nın babası Tuncay Kaya yardımlarından dolayı Başkan Ergün’e teşekkür ederek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, bizleri yalnız bırakmıyor. Kısa bir süre öncede ziyarete geldi ve ne ihtiyacımız varsa giderileceğini söyledi. Allah Başkanımızdan razı olsun. Desteklerini esirgemiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel