Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Manisa Büyükşehir ve Salihli Belediyesi arasında tahsis protokolü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu tahsis protokolü imzalandı.

Salihli’de, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan Sarıpınar Mahallesi ve Yılmaz Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonları, imzalanan protokol ile Salihli Belediyesi’ne tahsis edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın imzaları attığı protokol Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı sonrasında gerçekleştirildi. Protokol kapsamında Sarıpınar Mahallesi ve Yılmaz Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09.11.2021 tarih ve 635 sayılı kararı ile 5 (beş) yıl süre ile bedelsiz olarak Salihli Belediyesi’ne tahsis edildi. Protokol töreninin ardından konuşan Başkan Ergün, protokolün her iki belediyeye de hayırlı olmasını temenni etti. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da desteklerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel