Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Yeni Atama
 Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atanan Volkan Layık 1978  Kırıkkale doğumlu olup Lise öğrenimini Sağlık Meslek Lisesi nde tamamladı. Sırasıyla Niğde Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu.
Layık Aksaray, Niğde ve daha sonra 2008 yılında Manisa Sağlık Müdürlüğü nde çalıştı. En son Manisa Ruh Sağlığı Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Volkan layık 01 Ekim 2015 tarihi itibariyle Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü emrine Asaleten İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Volkan Layık evli ve bir çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet yuce 8 yıl önce

Tebrik ederim basarilar mudurum

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel