Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Mahallelerin altyapı ihtiyacı karşılanıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Reşatbey ve Atatürk mahallelerinde içme suyu hattı çalışması yaparak, mahallelerin altyapı ihtiyacını karşıladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu şebeke hattı bulunmayan yerleşimlerde hat döşeme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk ve Reşatbey mahallelerinde yeni imara açılan yerleşim yerlerinde içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. MASKİ ekipleri, Atatürk Mahallesinde 300 metre, Reşatbey Mahallesinde ise 350 metrelik içme suyu hattı döşeyerek mahallelerin altyapı ihtiyacına cevap verdi.
Gelişen sanayisi ve ticaretiyle göç alan Manisa’nın, kentleşmeye bağlı olarak artan altyapı ihtiyacı MASKİ Genel Müdürlüğü’nce karşılanıyor. Altyapı konusundaki taleplere anında cevap veren MASKİ, yeni yerleşim bölgelerinde gerçekleştirdiği hat döşeme çalışmalarıyla mahallelerde sağlıklı altyapıyı inşa ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel