Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

MAGİAD CHP’li Özgür Özel’i ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Manisa Genç İş Adamları Derneği’ni (MAGİAD) ziyaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, İl Başkanı Halil Tokul ve parti yöneticileriyle birlikte Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter ve yönetimiyle bir araya gelerek 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Dernek merkezinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında CHP’li Özel Türkiye’nin ana tarihçesine değinerek yapılacak olan referandumun olası sonuçlarını değerlendirdi. Özel, Evet oyunun çoğunlukta olduğu bir durumda oluşturulacak yeni anayasanın kendilerine göre eksik yönlerini anlattı ve “Hayır her zaman kötü bir şey değildir” dedi.

Özel, referandumun ilk gündeme geldiğindeki kararsız oylarının yüzde 16-17 seviyesinde olduğunu ileri sürerek, şu an ’hayır’ oyunun yüzde 46, ’evet’ oyunun ise yüzde 42 oranında olduğunu öne sürdü.

CHP’li Özgür Özel sözlerini şöyle sürdürdü: "Kararsızlar, lehimize doğru kaymaya devam ediyor. Demek ki biz anlattıkça kararsız oyları hayıra doğru kayıyor. Ancak anketler artık gösteriyor ki Kemal Bey’in benim veya başka birisinin ikna edeceği bir kararsız kalmadı. Onları ancak ve ancak siz ikna edebilirsiniz. Bu ülkenin kaderini sizler değiştireceksiniz. O gün, Seyit Onbaşı o bombayı sırtına koyup o tabyanın üzerine çıkarken bir ulusun kaderini değiştirdiğini bilmiyordu. Manisa’da ’hayır’ oyu önde çıkar diye bir şey yok. Ortada bir sandık var o sandık Türkiye sandığı."

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Öncelikle sayın vekilimiz ve değerli parti yöneticilerinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MAGİAD olarak geçtiğimiz günlerde MHP ve AK Parti milletvekillerimizi dernek merkezimizde ağırlamıştık. Bu kapsamda ülkemizin içerisinden geçtiği durumları değerlendirme fırsatımız oldu. 16 Nisan gününde yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili olarak her partinin siyasi temsilcilerinin propagandalarını dinledik. Dernek çatımızın altında her görüşe sahip arkadaşlarımız olabilir. Her birinin fikirlerine saygı duyuyoruz. Bugün bizleri ziyaret ederek CHP’nin yürütmüş olduğu çalışmalarla ilgili fikirlerini paylaşan milletvekilimiz Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CumhuriyetHalk Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel