Öne Çıkanlar enflasyon açıklaması Serbest Gündem köpeğe çarmamak için canından oldu Salihli İlçe Başkanlığı ŞEHRİN KARAKTERİ

MABEM tercih rehberliği yapıyor

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelinde hizmet veren ve her geçen yıl başarı çıtasını üst seviyelere taşıyan MABEM kursları, 6 Ağustos itibariyle başlayan ve 14 Ağustos günü mesai bitiminde sonlanacak olan YKS tercihleri için öğrencilere rehberlik hizmeti vermeye başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM), YKS’nin ardından başlayan tercih takvimi ile birlikte gençlere rehberlik hizmeti vermeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle il genelinde öğrencilerin hizmetine sunulan MABEM hizmet binaları, YKS’ye giren öğrencilerin tercih süreçlerine pandemi dönemi sosyal mesafe kuralları çerçevesinde rehberlik hizmeti desteği vermeye başladı. Gençlerin geleceklerini doğrudan etkileyecek olan tercihlerini doğru bir şekilde yapmaları için il genelinde tüm kadroları ile hazır olduklarını ve tercih yapacak tüm öğrencileri MABEM hizmet binalarına beklediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “YKS’de tercih dönemi başladı. 6 ile 14 Ağustos tarihleri arasında öğrenciler tercihlerini yapabilecekler. Biz de tecrübeli rehber öğretmen kadrolarımızla tercih yapacak öğrencilerimize rehberlik hizmeti veriyoruz. Bu verdiğimiz hizmetten ilimizdeki tüm öğrenciler faydalanabilir. Tüm öğrencilerimizi MABEM hizmet binalarımıza bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel