Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Kuyucak Mahallesinde büyük değişim
Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesine ziyarette bulundu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Başkan Ergün, mahallede altyapı ve üstyapının tamamlandığını belirtti.
Cuma programı kapsamında Kırkağaç ilçesine giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kuyucak Mahallesini ziyaret etti. İçme suyu ve kanalizasyon altyapısı yenilenen, ardından kilit parke taşı döşemeleri de tamamlanan Kuyucak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün’e MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, şube müdürleri, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ve Mahalle Muhtarı Mevlüt Demirci eşlik etti. Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede ve Kuyucak Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.
Kuyucak’ta büyükşehir farkı
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçeye eşit hizmet ulaştırmanın çabası içerisinde olduğunu belirten Başkan Ergün, “Bu doğrultuda da hiçbir ilçemizi ve mahallemizi ayırmadan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek çalışmaları yürütüyoruz” dedi.
Kuyucak Mahallesinde de MASKİ Genel Müdürlüğü’nce altyapı çalışmalarının yapıldığını dile getiren Başkan Ergün, “Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımıza hizmetler üretiyoruz. Bu doğrultuda Kuyucak Mahallemizde 980 metre kanalizasyon hattı çalışması ve bin 212 metre içme suyu şebeke ve terfi hattı yenilemesi yapıldı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından da Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz mahallemizde 10 bin metrekare kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışmalar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Başkan Ergün’den asfalt sözü
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi. Mahalle sakinlerinin Kuyucak Mahallesi ile Söğütalan Mahallesi arasında kalan ve iki mahalleyi birbirine bağlayan yola asfalt atılması talebini dikkate alan Başkan Ergün, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü’ne yolun asfaltlanması talimatını verdi. Mahalle ziyareti boyunca Başkan Ergün’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel