Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi salihli Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi

Kurucu meclisten Başkan Çelik’e tebrik

Girdiği ikinci seçimden de belediye başkanı seçilerek zaferle ayrılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tebrikleri kabul etmeye başladı. Başkan Çelik’e ilk tebrik, Şehzadeler Belediyesi kurucu meclis üyelerinden geldi. Şehzadeler Belediyesi kurucu meclis üyeleri, Başkan Çelik’i ziyaret ederek, hem tebriklerini iletti hem de yeni dönem için başarı temennilerini dile getirdi. Şehzadeler Belediyesi’nin kurucu meclis üyelerine ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür eden Başkan Çelik, “Sizlerle birlikte Şehzadeler halkına büyük hizmetler verdik. Bir yandan sıfırdan bir belediye kurduğumuz yolculukta öte yandan 67 mahallemize kesintisiz hizmetlerimizi ulaştırdık. Kentimize verdiğimiz büyük hizmetlerde vermiş olduğunuz destek, emek ve gayret nedeniyle sizlere ayrıca teşekkür ederim. Yeni dönemde de Şehzadeler halkına ve kentimize daha fazla hizmet verebilmenin gayretinde olacağız ve bu yolda sizlerin de bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel